esmaspäev, 29. juuni 2020

Arendame "NÄPUD MULDA!" kampaaniat veel



Armas sõber!

Eelmises blogipostituses  „MA GISK PANEB NÄPUD MULDA LILLEPEENRAS JA AIAMAAL“ jagasid Marya Angletorium Galaktilise Inimese Suhtlemiskooli õppurid enda loodud videode ja kokkuvõtete kaudu kevadiste istutamiste ja aiahoolduse kogemust. Loodetavasti oled saanud tutvuda meie tervisedenduse kampaania „NÄPUD MULDA!“ kajastuste, kampaania mõtte laiema selgituse, aga ka järelkommentaaridega selle postituse all. Nüüdseks, kui suvi on täies hoos, on meie hoole all hoogsalt arenenud ka tookord istutatu ja loodu, aga ühtlasi oleme esitusvalmis saanud selle ettevõtmise koondportree – kampaania kokkuvõtliku video, mis kenasti liidab eri perede toimetamised ja loomisnäited ühtseks tervikuks, näidates samas ka edasiarenguid. Seega leiad videost mõnevõrra tuttavat, aga kindlasti ka uut.

Juba kolmandat suve korraldab MA GISK loodusravilaagrit. Seekord kannab see nime MA GISK loodusraviline perelaager "KES ON KASVULT KUNINGAS?". Ühelt poolt on see taas looduse väe ja tervendava mõju tutvustamiseks ja kogemuse pakkumiseks lastele, tasakaalustamaks tänapäevale nii omast tehnoloogia võidutsemist. Eelkõige on laager aga MA GISK hariduse teadlikuks meeskonnatöö õppepraktikaks ja tegevuskavade järgi toimuvaks iseloomuraviks kooli õppureile. Meie laagriplatsil kui praktikapaigas Pangodis on seega juba mõnda aega toimunud usin ettevalmistus ala meeldivamaks ja tervistava-maks kujundamisel ja on tehtud nii istutamisi kui ehitustöid. Sealset arendamist teeme ikka ka koolimeeskonnaga koos. Sellist meeskondlikku vaimu ja seda, kuidas armsa Ingliterapeut Marya targal alustamisel ja suunamisel kõik kujunemas on, saadki uuest videoosast juurde vaadata.

Nii nagu taimede kasv, õitselepuhkemine ja viljade valmimine on täies hoos, areneb ka teadvuse tõstmise projekt, mille erinevaid, aga paljuski ühtivaid suundasid seeläbi tutvustame, tasapisi viljumise poole, samal ajal hingestatuse ja teadvuse kui Eluõpetuse seemneid külvates.

Nüüd palume Sind aga osa saama meie loomistest ja koosloomingust:




Kena suve jätku, looduses laadimisi ja võimalusel taimedega toimetamisi!


Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, AL õppur, Ingliterapeut Marya assistent Hypatia alias Rita Hübner


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar