teisipäev, 12. mai 2020

Armas blogi külaline!

Meil on hea meel, et Sa oled jõudnud Marya Angletorium Galaktilise Inimese Suhtlemiskooli õppurite hallatava loodusväe kogemust jagava blogi ukselävele.
Selles blogis väärtustame Emakest Loodust, mis on inimese tervendaja, tasakaalustaja ja väestaja. Loodus kõneleb meiega ja saab aidata, kui me avame temale oma südame. Ta pakub meie kehale, hingele ja vaimule erinevate meelte kaudu kosutust. Looduses avaldub Looja ise oma armastaval moel, loodus on meile eeskuju oma rahuga. Elutempo aina kiireneb ja liigutakse üha rohkem arvutitesse. Loodus harmoniseerib sellest tekkivat tasakaalutust ja aitab inimesel taastuda. Meie esivanemad teadsid Taara tarkusi ja seda, kuidas end nendega aidata.
Seda kõike me siin blogis endi kogemuse kaudu jagamegi – märkamisi, teadasaamisi ja looduse tunnetust, aga ka looduse heaperemeheliku kasutamise nippe. Kutsume Sind sellele teekonnale kaasa, alustades matkast Kiidjärve ja Taevaskoja kaunis looduses Põlvamaal, mille mina ühe blogi perenaisena läbi tegin koos oma teismeliste lapselastega.
Liigu koos meiega ja saa osa.


Armastusega, MA GISK 1. kobara liige, AL õppur, Ingliterapeut Marya assistent Hypatia alias Rita Hübner

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar